maandag 16 oktober 2017

Marquee figuren


Hebben jullie ze al zien liggen bij Action, deze leuke Marquee figuren met lichtjes!!
Ze brengen een heel gezellig sfeertje in huis met de feestdagen.


Je kunt ze op allerlei manieren bewerken, met verf, design papier of structuur pasta noem het maar op is ook heel leuk om te doen met kinderen.


Deze week zal het Design team jullie wat idee├źn laten zien wat je zoal met deze figuren kunt doen.

Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik hoe ik de ster heb versiert, op de foto zie je welke materialen ik hierbij gebruikt heb.

 Ik heb het middelste gedeelte van de ster er uit gehaald en als mal gebruikt om op het design papier over te trekken. En de Ster zelf heb ik geverfd met stempelverf, dit is een wat dikkere verf met waarin een metalic glimmer zit door dit met een spons op te brengen krijg je dan een wat ruw effect.

Toen de verf droog was heb ik het daarna nog bewerkt met ijs effect van viva decor deze leuke pasta geeft een sneeuw effect aan je project.
  

In het midden heb ik een lampje weg gelaten en daar een leuke houten figuurtje in geplakt
Wil het figuur beplakken met design papier gebruik dan een goede hobby lijm of mod podge om het goed vast te plakken. Om de lampjes er in te krijgen is het wat passen en meten maar als je doet op de manier zoals op de foto aangegeven word dan past het net. Ik heb ze voor de zekerheid hier een daar nog wel met een plakbandje vast geplakt zodat ze goed op hun plek blijven zitten.
Dit ziet er toch heel gezellig uit met de feestdagen ;) 
Groetjes!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

bedankt voor uw bezoekje op mijn blog, ik waardeer het heel erg als u een berichtje achter zou laten.
Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes Sandra